Semper Lumen * lifestyle fotografie is online!

Semper Lumen * lifestyle fotografie is online!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Sinds het begin van 2014 zette ik, als hobby fotograaf, mijn fotoreportages op de website Diana Fotografie. In eerste instantie had ik deze website opgezet om mijn foto’s gemakkelijk te delen met mijn vrienden en familie. Na verloop van tijd kwamen er meer fotoshoots bij, eerst van mensen uit mijn directe omgeving. Sindsdien is er onverwacht een balletje gaan rollen en komen er nu ook meer en meer fotoshoots bij van mensen die mij via via vinden. Hoera! En dat is superleuk!

Maar het vraagt ook om een nieuwe website. In een professioneler jasje en wat georganiseerder. Het was een leuk werk, om van begin af aan een compleet nieuwe website op te zetten en ik ben best een beetje trots om hem te laten zien aan jullie. Hier en daar moeten nog wat kleine dingetjes onder handen genomen worden maar de basis is af. Hopelijk komen hier nog een hoop leuke fotoshoots op te staan!

Vanaf heden zullen mijn fotoreportages dan ook hier, op de Semper Lumen website geplaatst gaan worden. Wil je ze niet missen, dan kan je Semper Lumen ook volgen via Facebook. Gewoon op de like knop klikken (hier aan de rechterkant) en nieuwe fotoblogs zullen automatisch in je nieuwsoverzicht vindbaar zijn.

Laat een reactie achter