Mijn fotografiestijl valt onder de lifestyle en documentaire fotografie. Fotograferen van het leven zoals het zich voordoet. Geen poses, geen studio maar op locatie. Buiten in het bos, aan het strand of gewoon op straat. Of binnen, bij jullie bruiloft of in de frisse kinderkamer.

Ieder persoon, elk stel, iedere familie heeft zijn eigen unieke verhaal, zijn eigen energie, zijn eigen kenmerken, zijn eigen sfeer en dit wil ik in mijn foto’s vastleggen. Ik denk dat mijn foto’s simpel, oprecht en met oog voor detail zijn. Ik val voor de eerlijke momenten. De momenten gewoon zoals ze in het echt zijn. Zoals je ze later graag wilt onthouden.

 

Als je een fotoshoot boekt bij mij…

Dan zullen we samen bekijken wanneer we deze kunnen inplannen. We zullen ook overleggen waar we de shoot laten plaatsvinden. Ik beschik over een hele lijst aan locaties maar ik ben ook heel erg benieuwd naar jouw eigen ideeën voor een fotoshoot.

Na de fotoshoot ontvang je van mij binnen vier dagen een sneak preview. Dat houdt in dat ik je ongeveer 2 à 4 foto’s stuur om alvast een idee van het eindresultaat te krijgen. En natuurlijk omdat je zelf ook zó benieuwd bent!

Je ontvangt de uiteindelijke set van foto’s, binnen vier á vijf weken, per wetransfer. Dit is een internetapplicatie om grote bestanden mee te versturen. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden. De foto’s die ik oplever zijn hoge resolutiebestanden zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Graag blog ik de fotoshoot ook op deze website. Voordat de blog online komt te staan, zal ik je eerst de opzet laten zien in een, door een wachtwoord, beveiligde omgeving. Pas na jouw akkoord plaats ik hem online en is hij te delen via de sociale media. Zo kun je de fotoblog ook heel makkelijk, bijvoorbeeld via facebook, aan jouw vrienden en familie laten zien!

 

Geboorte- en uitvaart fotografie zitten niet standaard in mijn pakket. Doordat ik 3 dagen in de week als psycholoog werk is het niet altijd haalbaar om een geboorte of uitvaart vast te leggen. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in een geboorte- of uitvaart reportage, stuur mij dan gerust een e-mail. Wie weet kan ik wel wat voor jullie betekenen!

 

 

Laat een reactie achter