A day in our life!

A day in our life!

geplaatst in: A day in our life, Familie | 1

Documentaire gezinsfotografie!

De reden waarom ik begon met fotografie hebben jullie misschien wel al op mijn website gelezen, of ik heb het ooit aan je verteld. Een week voordat mijn vader overleed, hebben wij met het hele gezin een fotoreportage laten maken. Dit bleken achteraf zulke mooie en waardevolle foto's om te hebben! Vanaf dat moment wilde ik ook vooral heel graag alle waardevolle herinneringen van mijn eigen gezin vast kunnen leggen. Ik haalde ik mijn camera van de automatische stand en ben ik gewoon heel, heel veel gaan oefenen. Nooit gedacht dat daar Semper Lumen uit geboren zou gaan worden, maar fantastisch dat het wel zo is verlopen!

Ik voelde mij vanaf het begin erg aangesproken tot lifestyle fotografie. Het fotograferen van het leven, in het heel kort. Vastleggen van de spontane momenten, maar meestal wel in een gestylde omgeving. Fotografeer ik een baby in de slaapkamer, dan haal ik wel even de prulletjes op het nachtkastje weg of ik verzet soms een stoel. Of de fotoshoot vindt plaats in een mooie omgeving buiten; op het strand, of in het bos bijvoorbeeld.

Maar nu, komt daar de documentaire fotografie. Deze vorm van fotografie lijkt veel op de lifestyle fotografie maar met een paar verschillen. Allereerst kom ik bij jullie thuis en niet op locatie. Ik fotografeer jullie in jullie eigen omgeving, in en rondom het huis. Ten tweede, er wordt helemaal niets gestyled. Het is zoals het is. Vooral later is dit zo waardevol (ohja! weet je nog, toen hadden we dat gammele kastje nog!). En als laatste, ik kom wat langer fotograferen om zo ook echt een beeldend verhaal te kunnen maken van een "gewone" dag uit jullie leven.

Want die gewone momenten, dat zijn eigenlijk de meest herkenbare herinneringen die van waarde zullen zijn!

Ik hoop dat jullie de 'a day in the life' fotoshoots net zo leuk vinden als ik!

A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie
A day in the life, semper lumen, documentaire gezinsfotografie, familieshoot, lifestyle fotografie

Een Antwoord

  1. Ik zit je site eens goed te bekijken Diana, ik vind de Day-in-a-life shoots zo gaaf! Heel mooi gedaan!

Laat een reactie achter