Familie fotografie

Willen jullie foto’s van jullie samen, van familie, gezin of kinderen? We gaan met elkaar op zoek naar een geschikte locatie die bij jullie past en plannen een datum. Samen zullen we ook bedenken wat we die dag gaan doen. Gaan we vliegeren op het strand of gaan jullie met stokken slepen in een een bos vol met hutten? Gaan we met ballonnen en serpentines naar de duinen of gaan we met een warme deken naar het park waar jullie kunnen picknicken met lekker hapjes?

Vooral voor kinderen is dit leuk, want zij hebben niet door dat ze gefotografeerd worden. Eigenlijk is het gewoon een hele gezellige dag waar veel bij gelachen wordt.

Trouwreportage

Ook jullie bruiloft fotograferen is mogelijk! Je bent verliefd, gek op elkaar en beloven elkaar die dag om altijd voor de ander klaar te staan. Hoe bijzonder is dat! Een fantastisch moment te mogen fotograferen. Van tevoren bespreken we uitgebreid hoe jullie invulling willen geven aan deze dag wat betreft het vastleggen ervan.

New-born fotografie

Kleine teentjes, een gaapje, het mini-handje dat jouw vinger omsluit… het fotograferen van pasgeboren baby’s (en natuurlijk de papa’s en mama’s) vind ik werkelijk prachtig om te doen. Laat me snel weten wanneer jullie je (jongste) spruit verwachten en ik kom graag langs!

Overige reportages

Ook als je die speciale gebeurtenis, een promotie, of een wel hele bijzondere verjaardag wilt vastleggen, stuur mij dan een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

Klik op werkwijze, of op prijzen of op over mij om meer informatie te lezen.

Laat een reactie achter