Familiefotografie Suzanne en haar moeder

Familiefotografie Suzanne en haar moeder

geplaatst in: Familie | 0
Hoe waardevol foto's van je familie zijn heb ik ervaren toen ik met mijn familie een fotoshoot heb gedaan, vlak voordat mijn vader overleed. Vanuit die ervaring ben ik meer gaan doen met fotografie omdat foto's een blijvende herinnering maken. Suzanne vroeg mij een tijdje terug om haar en haar moeder te fotograferen. Onverwachts moest haar moeder namelijk wat medische ingrepen ondergaan en niets is zeker over de uitkomst. Omdat ik weet hoe belangrijk deze foto's zouden worden hebben we snel een familieshoot ingeplant. Ik hoop dat ik voor jullie een mooie blijvende herinnering heb gemaakt, Suzanne en Bep!
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere
lifestyle familieshoot Almere

Laat een reactie achter